Looking For Anything Specific?

Son Dakika Deprem Malatya : Son dakika! Malatya'da deprem oldu - En son malatya deprem haberleri anında burada.

Son Dakika Deprem Malatya : Son dakika! Malatya'da deprem oldu - En son malatya deprem haberleri anında burada.. Afad, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da yerin 7 kilometre derinliğinde 5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün aktardığı son dakika bilgisine göre, malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde 4.7 şiddedinde sarsıntı hissedildi. Muş'un korkut ilçesinde saat 03.15'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi.

Son dakika: Malatya Valisi deprem sonrası o iddiayı yalanladı
Son dakika: Malatya Valisi deprem sonrası o iddiayı yalanladı from iaahbr.tmgrup.com.tr
Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Büyük elazığ depreminden büyük ölçüde etkilenen malatya, 5 haziran cuma günü saat 21.06'de kandilli rasathanesi verilerine göre 5.3 büyüklüğünde deprem yaşadı. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Muş'un korkut ilçesinde saat 03.15'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Sivrice depreminin yaralarını yeni yeni sarmaya başlayan ilde malatya'daki deprem sonrası yeniden korku ve panik yaşandı. Depremin ardından saat 16:10'da yine pütürge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor.

Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Deprem çevre illerden de hissedildi. Deprem, civar illerden de hissedildi. Gündüz gerçekleşen 5.4 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkutmuştu. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Kandilli rasathanesi'nin son verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, saat 17:52'de malatya 'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz avrupa sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika bilgilerine göre ise malatya'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika malatya'dan deprem haberi geldi. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi. Deprem, civar illerden de hissedildi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü.

SON DAKİKA: Malatya'daki deprem konutlarında kura çekimi ...
SON DAKİKA: Malatya'daki deprem konutlarında kura çekimi ... from im.haberturk.com
Malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi. Yaşanan sarsıntının şiddetiyle beraber çevre halkı afad ve kandilli'den gelecek olan bilgileri merak ederek araştırmalarına başladı. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz avrupa sismoloji merkezi'nin (emsc) geçtiği son dakika bilgilerine göre ise malatya'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya üst üste gerçekleşen depremler ile sallanıyor. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nün aktardığı son dakika bilgisine göre, malatya'nın battalgazi ilçesine bağlı uluköy mahallesinde 4.7 şiddedinde sarsıntı hissedildi. Malatya pütürge'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son malatya deprem gelişmeleri ve malatya deprem haberleri burada. Son dakika malatya deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Malatya 'da korkutan deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından gelen son dakika haberine göre; Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen malatya deprem haber başlıkları yer almaktadır. Gece saatlerinde malatya'da bir büyük deprem daha yaşandı. Malatya'da 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 4.7 olarak duyurdu. Malatya deprem haberleri sayfasında malatya deprem ile ilgili son dakika güncel malatya deprem haberlerini bulabilirsiniz. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 5 ağustos afad kandilli son dakika depremler listesi haberimizde… Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. Gece saatlerinde malatya'da bir büyük deprem daha yaşandı. Depremin ardından saat 16:10'da yine pütürge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 18.30'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika: Malatya'da deprem
Son dakika: Malatya'da deprem from iaahbr.tmgrup.com.tr
Gece saatlerinde malatya'da bir büyük deprem daha yaşandı. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Malatya'nın pütürge ilçesinde, saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi. Malatya deprem haberi sayfasında en son yaşanan malatya deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen malatya deprem haber başlıkları yer almaktadır. Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, malatya'nın doğanyol ilçesinde saat 16.25'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre, malatya ve çevresinde saat 11.27'de şiddetli deprem meydana geldi.

Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Malatya'nın boztepe yazıhan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli son dakika depremleri için tıklayın. Depremin ardından saat 16:10'da yine pütürge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad verilerine göre malatya'da deprem mi oldu? Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İşte kandilli verilerine göre son depremler ve şiddetleri. Son dakika malatya deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 49 haber bulunmuştur. 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi. Malatya'da artçı sarsıntılar devam ediyor. Merak edilen ayrıntılar haberimizde yer alıyor. Alınan son dakika deprem raporlarına göre malatya'nın hekimhan ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Toplam 1.022 malatya deprem haberi bulunmuştur.

Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü son dakika deprem. Son dakika deprem haberi malatya ilinden geldi.

Posting Komentar

0 Komentar